Tinerii din Rezina au participat la Workshop-ul ”COOLJobS- dezvoltarea carierei prin cunoaștere și creativitate“

Astăzi, la Școala Profesională din Rezina, s-au adunat mai mulți tineri din instituție și din întreg raionul pentru a-și dezvolta abilități și competențe necesare spre găsirea unui loc de muncă, sau inițierea unei afaceri. Printre ei și tineri NEET, dornici a primi și împărtăși inspirație, motivație pentru a-și schimba viața. Spre bine.

Plan de carieră, autoevaluarea competențelor și a propriei personalități, CV, interviu de angajare - sunt doar câteva dintre temele abordate în cadrul acestui atelier de lucru ce i-au făcut pe tineri să identifice, într-un climat prietenos, oportunitățile profesionale ce le poți accesa prin instruire, ambiție și ambiție.

La final tinerii prezenți la workshop au promis a se gândi mai profund la aspectele unor situații profesionale și de business prielnice ce le vor găsi aici, în Moldova, chiar dacă majoritatea dintre ei sunt cu gând la a-și regăsi valorile și abilitățile profesionale în străinătate.

Activitatea ”COOLJobS- dezvoltarea carierii prin cunoaștere și creativitate“ e parte integrantă a Proiectului „Incluziunea socială și profesională a tinerilor NEET” implementat de Asociaţia Umanitară Filantropia Creștină, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation - Moldova.