„PETRU BARBER SHOP” modelează succese

Petru este un tânăr de numai 19 ani, care a transformat o pasiune pentru frizerie, pardon „BARBER” (mereu ne corectează) într-un viitor promițător. Muncitor, ingenios și cu un spirit de neînvins, a dobândit experiență în saloanele de frizerie de la Chișinău, lucrând totodată în construcții de pe la 15 ani, iar când a împlinit 18 a ținut să cunoască și din greutățile străinătății ce i-au afectat până și sănătatea. S-a reîntors, căutându-și din nou rostul. Experiențele sale, prea dure pentru umerii săi de adolescent, i-au întărit determinarea și i-au clarificat dorința de a-și construi un viitor unde talentul său să fie recunoscut.

Povestea lui Petru a început să se schimbe când a descoperit cursurile de antreprenoriat ale Fondului de Îndrumare Profesională și Educație Antreprenorială Inova School. Aici a învățat cum să-și transforme visul într-un plan de afaceri solid, sub îndrumarea dedicată a Doamnei Veronica Mirzac. Proiectul „Incluziunea socială și profesională a tinerilor NEET”, finanțat de European Union in the Republic of Moldova și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europeană / East Europe Foundation - Moldova a devenit rampa de lansare a visului său.

După încheierea cursurilor, Petru și-a prezentat cu succes planul de afaceri în fața comisiei. Entuziasmul și determinarea sa l-au adus în topul celor 10 tineri cu cele mai promițătoare idei de afaceri.

Astăzi, Petru își face debutul în lumea antreprenoriatului cu salonul său, PETRU BARBER SHOP, în Telenești ce l-a închiriat de curând cu bani împrumutați. Acesta este începutul unei noi etape, cu echipament profesional și cu primii clienți. Sergiu Aga, coordonatorul proiectului, a avut onoarea de a fi primul client, contribuind astfel la primul pas în această aventură antreprenorială.

Îi dorim lui Petru succes și abia așteptăm să vedem cum visul său prinde viață zi de zi în fața ochilor noștri. Bravo, Petru! "PETRU BARBER SHOP", cel mai nou salon de frizerie din Telenești, este gata să facă istorie.