Pasiunea pentru masaj, ca sursă de subzistență

Hai să îi arătăm aprecierea noastră pentru Eugenia, o mamă dedicată din Chiștelnița, care, cu determinare și muncă asiduă, și-a făcut drum în lumea antreprenoriatului. Cu doi copii de crescut, Eugenia a ales să-și folosească talentul și pasiunea pentru masaj pentru a-și întreține familia.

Am rămas profund impresionați de tenacitatea sa în a învăța nu doar arta antreprenoriatului, dar și abilitățile sofisticate ale masajului într-o școală de masaj dedicată. Transferul de echipamente asigurat prin proiectul "Incluziunea socială și profesională a tinerilor NEET", implementat de Asociaţia Umanitară Filantropia Creștină și finanțat de European Union in the Republic of Moldova cu cofinanțare din partea Suediei prin intermediul Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation - Moldova a ajuns la Eugenia la sfârșitul primăverii.

Astăzi, mândră posesoră a unei diplome de masajist, Eugenia este gata să ofere serviciile sale. Misiunea noastră acum este de a o recomanda și de a o promova, toate acestea fiind posibile datorită planului de afaceri bine conceput și realizat cu succes al Eugeniei.

Bravo, Eugenia! Felicitări pentru curajul, pasiunea și perseverența ta. Ai dovedit că cu ajutorul potrivit, visele pot deveni realitate. Îți dorim mult succes în noul tău drum antreprenorial!