Din grădinărit, o afacere înfloritoare

Veronica, o tânără mamă și soție devotată, împreună cu familia ei, construiește un viitor luminos prin munca asiduă și dorința arzătoare de a-și realiza visele. În ciuda faptului că situația financiară a familiei nu este cea mai favorabilă, acest lucru nu i-a împiedicat să urmeze pasiunea lor: cultivarea legumelor, o tradiție care li s-a transmis și pe care o îmbrățișează cu multă dragoste și dedicare.

Au acumulat cunoștințe și experiență în acest domeniu ucrand în comuna Mătca din România, o zonă cunoscută pentru dezvoltarea sa prosperă în domeniul serelor.

Având oportunitatea oferită de Proiectul "Incluziunea socială și profesională a tinerilor NEET", implementat de Asociaţia Umanitară Filantropia Creștină și finanțat de European Union in the Republic of Moldova, cu cofinanțare din partea Suediei prin intermediul Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation - Moldova, Veronica și-a împlinit visul de a finaliza construcția serii din curtea casei.

Visele Veronicăi nu se opresc aici. Cu o privire plină de speranță către viitor, ea se vede extinzând afacerea, cu planuri de a dezvolta o afacere profitabilă și sustenabilă prin vânzarea legumelor cultivate cu atâta drag.

Încântător este faptul că copiii lor sunt alături de ei în această călătorie, ajutându-i și învățând valorile muncii asidue și a spiritului antreprenorial. Povestea Veronicăi nu este doar o lecție de inițiativă și curaj antreprenorial, ci și o inspirație pentru societate - un exemplu de tenacitate, devoțiune și dragoste pentru ceea ce faci.